Achitare credit

Pentru a avea un istoric bun te sfătuim să achiți la scadență astfel plătești doar pe zilele de care ai beneficiat si costurile sunt mai mici.
Ulterior, când ai nevoie, poți solicita oricând dorești o nouă tranșă de credit.
Informații privind cât ai de plată sunt disponibile pe site: Contul meu la rubrica Rambursari.

Se poate achita:

ONLINE din contul tău de client existent pe site Contul meu la rubrica Rambursari (plata cu card bancar în sistem 3D Secure)
Prelungirea creditului se poatre realiza la rubrica Prelungiri din contul tău (plata cu card bancar în sistem 3D Secure) sau apasă aici
Ne contactezi și îți debităm noi cardul cu suma necesară (luni - vineri, interval orar 9:00- 17:00)
Telefon: 0369437234
e-mail: operatiuni@smilecredit.ro
Prin transfer bancar în unul din conturile de mai jos:

  • nr. RO60RNCB0227163259220001, deschis la Banca Comercială Română Sucursala Sibiu (plata instant din: Revolut, CEC, Libra Bank)
  • nr. RO02BTRLRONCRT0334003601, deschis la Banca Transilvania Sibiu.

În numerar prin depunerea la orice unitate bancară a sumei pe care o datorați în unul din conturile menționate mai sus, specificând la detalii CNP-ul tău și/sau numărul de contract de credit

Nu pot achita, ce mă fac:

Ei bine dacă ai probleme în rambursarea creditului, te rugăm să ne contactezi de urgență pentru a te informa ce opțiuni ai.

  • dacă nu se achită la data stabilită plătești o dobândă penalizatoare egală cu rata dobânzii curente, respectiv 1,2% pe zi
  • neplata la zi a sumei scadente poate fi raportată la ANAF și organizații similare
  • recuperarea debitului se va face în conformitate cu legislația în vigoare și veți suporta toate costurile de recuperare.

Este esențial să ne contactezi dacâ întampini probleme, chiar și atunci când nu poți achita în zilele următoare, atâta timp cât ești de bună credință îți garantăm că vom gasi o soluție personalizată astfel încât să poți achita creditul restant.

Juridic & Colectare Creanțe

Dorești să știi cât ai de plată?
Ai nevoie de suport pentru a achita rata/ratele restante?
Dorești să închei un angajament de plată pentru suma restantă?
Telefon: 0369437234
e-mail: colectare@smilecredit.ro