Credit IFN adaptabil și accesibil

Pentru a avea întotdeauna control asupra situațiilor financiare neprevăzute, este bine să ai la dispoziție un partener pe care să te poți baza oricând te confrunți cu o problemă. Suntem este o Instituție Financiară Nebancară la care să poți apela ori de câte ori ai nevoie de o sumă suplimentară de bani pe care să o obții cât mai repede, cu condiții de eligibilitate minime.

10 zile fără dobândă,
începând cu a 11-a zi se plătește o dobândă de 1,2% pe zi
Suma finanțată: minim 200 LEI – maximum 5.000 LEI

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru o linie de credit, în valoare de 500 de lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 3.952,65%, dobânda totală 1.715,38 lei, respectiv 6 lei/zi, iar total de plată 2.215,38 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunând că suma a fost trasă și achitată de client în 12 luni.
Calculator Frame
LINIE DE CREDIT Alege suma de care ai nevoie
LEI
Alege data primei rambursări

Dacă se achită la data

Vei avea de rambursat LEI

Valoare DAE %

Dobândă lei

*La scadență poți achita doar dobânda! Detalii aici


Descoperă creditul IFN de la 12rate

Cu 12rate este mai ușor ca oricând să intri în posesia unor sume de la 500, la 10.000 de lei, pe care să le folosești în orice scop dorești. Fără condiții stricte de eligibilitate, timp pierdut și teancuri de documente, ai în cont suma dorită, în doar câteva ore, printr-o procedură online simplificată.

Ce este un credit IFN?

Creditele IFN sunt soluții de finanțare rapidă oferite de către o instituție financiară nebancară tuturor celor care au nevoie urgentă de bani. Am simplificat procesul de acordare și a redus condițiile în așa fel încât să ofere tuturor persoanelor șanse egale de obținere.

Avantajele creditului IFN la 12rate

Spre deosebire de un împrumut bancar clasic, creditele IFN sunt soluții de finanțare la îndemâna oricui, sunt ușor de accesat, iar suma este rapid transferată în contul tău, având posibilitatea să o redirecționezi imediat către orice scop dorești.

Condiții și eligibilitate pentru accesarea unui credit IFN

Cu 12rate ai șansa să faci rost de suma de care ai nevoie fără prea multe bătăi de cap pentru că știm cât de important este să ai la dispoziție o soluție rapidă în situațiile de maximă urgență. Drept urmare, am eliminat birocrația și am grăbit procedurile de obtinere a unui credit de la o IFN.

Cerințe pentru aplicarea unui împrumut IFN

Dacă te întrebi dacă cum arată candidatul ideal pentru un credit IFN, află că sunt foarte mari șansele ca tu să fii unul. Trebuie doar să ai împlinită vârsta de 18 ani și să deții o sursă stabilă de venit pentru a putea obține un astfel de împrumut.

Documentație necesară pentru creditul IFN

Ca să accesezi soluțiile de finanțare prin 12rate trebuie doar să completezi formularul online cu datele solicitate și să pui la dispoziția echipei de analiză o copie după cartea de identitate și un extras de cont pentru contul în care vei încasa creditul aferent lunii anterioare.

Creditul IFN online - simplu și rapid!

Uită de birocrație și de perioadele lungi de așteptare specifice creditelor bancare convenționale. Fie că ai nevoie să achiți anumite datorii, să onorezi facturi curente sau să suplimentezi un buget personal, poți face rapid rost de suma de care ai nevoie, fără stres.

Cum să aplici pentru un credit IFN?

Poți accesa un credit în 12 rate urmând câțiva pași simpli care durează mai puțin de cinci minute. Accesezi pagina aferentă creditului IFN, selectezi suma dorită și perioada de rambursare, iar apoi completezi formularul de creditare cu datele solicitate și îl trimiți spre analiză. Decizia de finanțare îți va fi comunicată în doar câteva ore după care viramentul banilor va fi efectuat cel târziu în decursul următoarei zile lucrătoare.

Beneficiile creditării IFN prin 12rate

Pe lângă faptul că un credit IFN este mult mai ușor și rapid de accesat decât unul bancar, obții totodată libertate deplină de utilizare a banilor, fără justificări sau acte doveditoare. Cu minim de documente și condiții de eligibilitate accesibile oricui, faci rost de suma necesară pentru care te bucuri de rate fixe și lipsa comisioanelor. Ai parte de flexibilitate maximă la plata ratelor și înțelegere atunci când te confrunți cu situații dificile în așa fel încât acest împrumut să fie un real ajutor pentru tine și nu un motiv în plus de stres.

Întrebări frecvente despre creditul IFN la 12rate

Ce sume pot împrumuta prin creditul IFN?

Prin 12rate poți accesa acum sume cuprinse între 500 și 10.000 de lei, pe o perioadă de până la 12 luni, și să beneficiezi de toate avantajele pe care ți le oferim.

Ce rate de dobândă se aplică la creditele IFN?

Pe toată durata contractului te bucuri de rate fixe cu o dobândă anuală de aproximativ 270%.

Cât durează procesul de aprobare pentru un credit IFN?

Creditele accesate prin 12rate pot intra în posesia ta cel târziu a doua zi lucrătoare de la momentul aplicării, iar decizia de finanțare îți este comunicată în doar câteva ore de la același moment.