Credit prin telefon - obții bani rapid și fără efort

Pentru că ne dorim să oferim soluții de finanțare cât mai avantajoase și accesibile pentru toate categoriile de clienți, pe lângă procedura de aplicare online, ai acum la dispoziție și varianta telefonică. Poți accesa orice credit prin telefon, în doar câteva minute, dacă apelezi acum numărul afișat.

Calculator Frame
LINIE DE CREDIT Alege suma de care ai nevoie
LEI
Alege data primei rambursări

Dacă se achită la data

Vei avea de rambursat LEI

Valoare DAE %

Dobândă lei

*La scadență poți achita doar dobânda! Detalii aici


Cum să aplici pentru un credit prin telefon

Uită de proceduri online complicate care pot să-ți dea bătăi de cap sau de termeni pe care nu îi înțelegi. Dacă ai nevoie de ajutor la accesarea unui credit prin 12rate, poți acum să-l obții telefonic de la unul dintre reprezentanții noștri care te va îndruma la fiecare pas.

Serviciul nostru de creditare este doar la un apel distanță

Tot ce trebuie să faci pentru a accesa un credit prin telefon este să apelezi la numărul afișat și să aștepți ca un operator să preia solicitarea ta pentru a te ghida prin întreg procesul de creditare.

Pas cu pas: obținerea unui credit prin telefon

Fără să te deplasezi, să parcurgi procese complicate de unul singur sau să pregătești dosare stufoase de documente, obții instant suma de care ai nevoie. Accesează pagina destinată împrumuturilor prin telefon și apelează la numărul indicat. Vei fi preluat în scurt timp și vei putea să comunici suma dorită și perioada contractuală, după care reprezentantul 12rate îți va transmite toate detaliile pe care trebuie să le oferi, de la date personale, la număr de cont. Primești decizia de creditare în cadrul apelului, iar banii vor fi virați în cont cel târziu următoarea zi lucrătoare.

Beneficiile aplicării pentru împrumut prin telefon

Este mai simplu să obții telefonic creditul dorit prin 12rate dat fiind faptul că beneficiezi de consultanță la fiecare pas. Timpul de așteptare este mai scurt și obții pe loc aprobarea cererii, urmând ca și suma solicitată să ajungă la tine în cel mai scurt timp.

Rapiditatea și confortul unui credit prin telefon

Este și mai ușor să obții un credit 12rate prin telefon pentru că nu mai ai nevoie nici măcar de conexiune la internet. Un reprezentant al echipei noastre se va ocupa de toate detaliile, atât timp cât îi pui la dispoziție informațiile necesare.

Asistență clienți personalizată pentru creditul tău

Dacă alegi opțiunea telefonică beneficiezi și de consultanță specializată în alegerea tipului de împrumut potrivit nevoilor și posibilităților tale de rambursare, răspunsuri la orice întrebare și clarificarea tuturor curiozităților fără să fie nevoie să plătești în plus.

De ce să alegi creditul prin telefon de la 12rate.ro?

Dacă nu știi ce opțiune de creditare să alegi, optează pentru varianta telefonică, cea mai rapidă și mai simplă dintre toate, cu aceleași avantaje garantate și ajutor nelimitat.

Proces simplificat pentru o aprobare rapidă

Fără formulare, cereri de completat sau timp pierdut în încercarea de a înțelege terminologia specifică serviciilor financiare, obții aprobarea în câteva minute, telefonic, cu garanția că banii vor fi virați în contul indicat cel târziu următoarea zi.

Disponibilitate și suport pentru întrebările tale

Creditele cu telefonul vin și cu avantajul suportului nelimitat pe care ți-l oferă operatorul 12rate care este la dispoziția ta pe tot parcursul apelului și te va ajuta să înțelegi în detaliu procedura de acordare, precum și modalitatea de rambursare și alte detalii specifice creditelor.

Întrebări frecvente despre creditarea prin telefon

Ce informații trebuie să furnizez pentru un credit prin telefon?

Atunci când aplici pentru un credit prin telefon 12rate va fi nevoie să pui la dispoziția reprezentantului date personale precum numele, vârsta și sursa de venit pe care o deții, pensie, salariu sau PFA. De asemenea, va fi nevoie și de un număr de cont, pentru virarea banilor, precum și suma dorită și perioada de rambursare.

Cât de repede pot obține un credit prin telefon?

Virarea banilor în contul indicat se face de îndată ce procesul de verificare a identității a fost finalizat. Asta înseamnă că transferul se realizează imediat ce ți-a fost confirmată aprobarea creditului, însă suma va ajunge la tine cel târziu următoarea zi lucrătoare.

Sunt aceleași condiții ca și la aplicarea online?

Procedura de accesare și acordare a creditelor prin telefon 12rate sunt identice cu cele online, acestea fiind însă o soluție mai simplă și rapidă pentru cei care au nevoie de suport în parcurgerea întregului proces.