Detalii credite

Cerințe generale pentru un credit online:

Cerințe generale

Să ai vârsta minimă de 18 ani

Un venit lunar din salariu sau pensie

Un card bancar unde ţi se virează venitul

De ce documente ai nevoie:

De ce documente ai nevoie

O poză sau un scan după cartea de identitate

Un extras de cont de pe luna anterioară (extrasul trebuie să fie pentru contul unde este atașat cardul și se încasează venitul)

Acestea se pot încărca în sistem când completați cererea online sau pot fi trimise ulterior la adresa de mail suport@12rate.ro. Când completați formularul online e bine să aveți cardul și IBAN-ul în apropiere.

Linie de credit pe 12 luni:

Ce costuri ai

• pentru primele 10 zile dobânda este de 0%
• începând cu a 11-a zi se calculează o dobândă de 1,2%/zi
• de la cea de–a doua tranșă sau la prelungirea creditului se calculează o dobândă de 1,2%/zi pentru întreaga perioadă de creditare.

Suma finanțată: minimum 200 LEI – maximum 5.000 LEI.

Comisioane: Nu se percep comisioane.

Exemplu de calcul: Pentru o linie de credit, în valoare de 500 de lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 3.952,65%, dobânda totală 1.715,38 lei, respectiv 6 lei/zi, iar total de plată 2.215,38 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunând că suma a fost trasă și achitată de client în 12 luni.

Credit cu 12 rate fixe:

Ce costuri ai

Se calculează o dobândă de 0,75% pe zi, respectiv 270% pe an.

Suma finanțată: minimum 500 LEI – maximum 10.000 LEI.

Perioadă acordare: minimum 4 luni – maximum 12 luni.

Comisioane: Nu se percep comisioane.

Exemplu de calcul: Pentru un împrumut cu 12 rate egale de 2.500 lei se achită o rată lunară de 616,49 lei, fără comisioane, DAE 1.027,96%. Valoarea totală plătită la sfârșitul perioadei de creditare este de 7.397,69 lei (include suma împrumutată și dobânda).

Acordare:

Acordare

Prin virament bancar pe cardul de debit unde se încasează venitul.

În funcție de banca unde aveți contul deschis banii pot intra instant, la data efectuării transferului sau cel mult a doua zi.

Cererile completate și finalizate de Luni până Vineri, după ora 17:00, cât și în zilele libere ( Sâmbăta, Duminica, în sărbători legale), vor fi procesate începând cu următoarea zi lucrătoare.

Prelungire linie de credit:

Acordare

Dacă plătești dobânda și eventuale dobânzi penalizatoare până la zi vei putea beneficia de o nouă perioadă de creditare, pe aceeași durată inițială sau la cerere, la altă dată, dar nu mai mult de 35 de zile de la data solicitării.

Achită prelungirea creditului