Credite nebancare personalizate și rapide

Situațiile neprevăzute au acum o soluție rapidă și simplu de accesat datorită creditelor nebancare în 12 rate. Oricând îți dorești o sursă suplimentară de bani, pentru nevoi urgente sau pentru achiziții însemnate, o poți obține cu doar câteva click-uri dacă alegi să accesezi serviciile de finanțare disponibile pe site-ul nostru.

Soluții de creditare nebancară

Creditul nebancar este mai simplu și mai avantajos pentru oricine are nevoie urgentă de bani și își dorește să evite birocrația impusă de instituțiile bancare clasice. Online, de oriunde te-ai afla, obții suma de care ai nevoie, fără criterii stricte de eligibilitate, fără garanții sau acte doveditoare.

Calculator Frame
LINIE DE CREDIT Alege suma de care ai nevoie
LEI
Alege data primei rambursări

Dacă se achită la data

Vei avea de rambursat LEI

Valoare DAE %

Dobândă lei

*La scadență poți achita doar dobânda! Detalii aici


Ce înseamnă un credit nebancar?

Creditele nebancare online de la 12rate sunt soluții de finanțare rapide pe care le poate accesa oricine îndeplinește un minim de condiții. Alternativă la creditele bancare, împrumuturile noastre îți oferă acces instant la sume cuprinse între 500 și 10.000 Lei, pe o perioadă de până la 12 luni, pe care să le folosești în orice scop dorești, fără limitări impuse de instituție.

De ce să alegi creditele nebancare de la 12rate?

Acestea sunt opțiunea ideală atunci când ai nevoie de o sumă de bani, cât mai rapid, fără procese complicate de obținere. Ai banii în cont în doar câteva ore, doar cu buletinul, online, de oriunde te-ai afla, cu dobândă fixă și comisioane zero, pe care să îi folosești în orice scop dorești chiar în aceeași zi.

Procesul de obținere a unui împrumut nebancar

Să intri în posesia unui credit nebancar oferit de 12rate este mai simplu decât ai putea crede și poți aplica de oriunde, atât timp cât ai un dispozitiv cu conexiune la internet și câteva minute libere.

Cum să aplici pentru un credit nebancar?

Tot ce trebuie să faci pentru a obține un credit nebancar este să îți faci un cont introducând datele personale. După acest pas vei putea selecta suma dorită, precum și perioada de rambursare, ca mai apoi să transmiți cererea de creditare spre analiză. Vei primi un răspuns la solicitarea ta în doar câteva ore, iar dacă decizia este favorabilă, viramentul se va realiza chiar în aceeași zi sau cel târziu următoarea zi lucrătoare.

Condiții pentru aprobarea rapidă a creditului nebancar

Nu mai sta pe gânduri și aplică acum pentru un credit nebancar. Șansele ca cererea să îți fie aprobată sunt foarte mari, singurele condiții pe care trebuie să le îndeplinești fiind vârsta minimă de 18 ani și deținerea unei surse stabile de venit, salariu sau PFA.

Avantajele creditelor nebancare online

Descoperă și tu cât de ușor este să obții un imprumut nebancar pe 12rate.ro și profită din plin de beneficiile pe care ți le aduce această formă de finanțare. Faci rost de bani rapid și simplu, te bucuri de libertate de decizie și rate fixe de fiecare dată când alegi să împrumuți de la noi.

Credit nebancar cu aprobare rapidă

Dacă ai nevoie de bani urgent, creditele nebancare sunt soluția ideală pentru că primești răspuns la solicitarea ta în doar câteva ore de la aplicare, iar banii ajung în cont cel târziu următoarea zi lucrătoare.

Împrumuturi nebancare fără birocrație excesivă

Fără acte justificative, garanții sau alte documente greu de obținut, depui cererea de creditare chiar acum doar cu o copie a cardului de identitate și un extras de cont pe care îl poți descărca direct din aplicație.

Întrebări frecvente despre creditele nebancare

Ce documente sunt necesare pentru un credit nebancar?

Pentru a putea intra în posesia unuia dintre creditele nebancare oferite de 12rate ai nevoie doar de o copie recentă după cartea de identitate și un extras de cont aferent lunii anterioare.

Cât de repede pot obține un împrumut nebancar?

Cu 12rate ai soluția ideală pentru situațiile urgente care nu suportă amânare pentru că poți intra în posesia sumei solicitate în aproximativ 24 de ore de la transmiterea formularului.

Care sunt instituțiile nebancare ce acordă credite prin 12rate?

La noi poți apela oricând ai nevoie de o soluție rapidă, fără birocrație. Ai la dispoziție 10 produse financiare dintre care să alegi după nevoi și preferințe pe care le poți accesa la fel de ușor și simplu cum te-ai obișnuit deja.