Credit nevoi personale adaptat cerințelor tale

Indiferent de problemele financiare cu care te confrunți, este indicat să ai la dispoziție un partener de încredere pe care să te poți baza la nevoie. Astfel, îți oferim posibilitatea să accesezi rapid un credit de nevoi personale pe care să îl folosești în orice scop dorești, oricând, fără limite.

Calculator Frame
LINIE DE CREDIT Alege suma de care ai nevoie
LEI
Alege data primei rambursări

Dacă se achită la data

Vei avea de rambursat LEI

Valoare DAE %

Dobândă lei

*La scadență poți achita doar dobânda! Detalii aici






Ce este un credit de nevoi personale?

Creditele de nevoi personale sunt soluții la care oricine poate apela pentru rezolvarea unor nevoi urgente, indiferent care sunt acestea. Sume cuprinse între 500 și 10.000 de lei îți sunt puse la dispoziție pentru a soluționa rapid orice problemă cu care te confrunți, fără garanții sau justificări.

Avantajele creditului de nevoi personale la 12rate.ro

Promptitudinea, transparența și flexibilitatea sunt principalele valori de care te bucuri atunci când alegi 12rate pentru un credit de nevoi personale online, în timp ce ai libertate totală de utilizare a banilor, fără justificări sau garanții. Scapi de drumurile la instituții bancare, de dosarele stufoase de documente sau de timpul pierdut la ghișee. Cu doar câteva click-uri depui cererea de creditare, primești decizia instituției și ai banii în cont cel târziu următoarea zi lucrătoare.

Simulare credit nevoi personale

Prin accesarea unui credit 12rate beneficiezi de transparență totală la semnarea contractului în așa fel încât să știi de la început cât vei plăti lunar și care este suma totală de rambursat, după adăugarea dobânzii, fără ca aceste detalii să se poate modifica pe parcurs.

Calculează-ți ratele cu simulatorul nostru de credit

Pentru a calcula rata creditelor de nevoi personale ți-am pus la dispoziție un simulator online unde vei putea introduce detaliile împrumutului dorit în așa fel încât să vezi care este valoarea ratelor lunare până ajungi la formula potrivită pentru tine.

Alege termenul și suma potrivită nevoilor tale

Rata lunară se calculează prin raportul dintre suma împrumutată și numărul de luni contractuale, plus dobânda fixă. În funcție de propriile nevoi și posibilități vei putea da click pe intervalul indicat, 500 - 10.000 lei, respectiv 4-12 luni, în așa fel încât să poți descoperi opțiunea de rambursare cea mai potrivită pentru ratele tale.

Procesul de aplicare pentru un împrumut de nevoi personale

Să intri în posesia unui imprumut de nevoi personale este foarte simplu prin 12rate, fiind nevoie doar de un dispozitiv conectat la internet și câteva minute libere.

Cum să aplici pentru un credit de nevoi personale online

Tot ce trebuie să faci pentru a obține suma de care ai nevoie printr-un credit de nevoi personale este să îți faci cont pe platformă, dacă nu ai deja unul, și să accesezi pagina destinată acestui serviciu. Aici te va întâmpina simulatorul de credit, dar și formularul de creditare, pe care le completezi cu datele solicitate și le trimiți spre analiză. Vei primi un răspuns cu privire la starea cererii tale în doar câteva ore, urmând ca viramentul să fie realizat cel târziu următoarea zi lucrătoare.

Documentația necesară pentru creditul de nevoi personale

Dacă birocrația te împiedică să apelezi la un împrumut de nevoi personale, află că dacă aplici prin 12rate vei avea nevoie doar de o copie de buletin și de un extras de cont aferent lunii trecute. Atât de simplu este!

De ce să alegi un împrumut pentru nevoi personale de la 12rate.ro?

Este mai ușor ca niciodată să faci rost de banii de care ai nevoie pentru a-ți satisface dorințele și necesitățile urgente. Îți oferim creditele de care ai nevoie, pe care le accesezi printr-o procedură simplă, pe care le poți folosi în orice scop dorești. Nu punem întrebări și îți oferim libertate de decizie. Ai flexibilitate deplină la plata ratelor și te bucuri de libertate în așa fel încât să îți poți gestiona cât mai bine bugetul, fără presiune.

Întrebări frecvente

Ce suma maximă are un credit de nevoi personale?

Prin accesarea unui credit de nevoi personale prin 12rate poți obține instant sume de până la 10.000 de lei pe care să le folosești în orice scop dorești.

Cât de repede pot obține creditul după aprobare?

Pentru ca împrumuturile de nevoi personale oferite prin 12rate să reprezinte soluția ideală pentru urgențele tale financiare, ai garanția faptului că suma solicitată îți va fi virată în cont cel târziu următoarea zi lucrătoare de la momentul aprobării.

Pot să îmi refinanțez creditul de nevoi personale?

În cazul în care îți dorești suplimentarea sumei inițial obținute printr-un credit 12rate ori vrei să recalculezi valoarea ratelor lunare, ai posibilitatea refinanțării creditului oricând pe durata contractului.

}