Credit cu buletinul - Simplu și accesibil

Este timpul să îți schimbi percepția cu privire la împrumuturile financiare și să descoperi cum să le transformi într-un sprijin pe care să te poți baza oricând la nevoie. Fără birocrație, timp pierdut la cozile de la ghișee sau teancuri de documente greu de obținut, poți intra acum în posesia sumelor dorite doar cu buletinul, online, de oriunde te-ai afla.

Calculator Frame
LINIE DE CREDIT Alege suma de care ai nevoie
LEI
Alege data primei rambursări

Dacă se achită la data

Vei avea de rambursat LEI

Valoare DAE %

Dobândă lei

*La scadență poți achita doar dobânda! Detalii aici


Cum funcționează creditul doar cu buletinul?

Principiul din spatele creditelor cu buletinul este foarte simplu și a fost dezvoltat pentru a veni în ajutorul cât mai multor categorii de persoane. Poți obține sume cuprinse între 500 și 10.000 de lei completând formularul din pagina destinată acestora. Din momentul în care ai trimis cererea spre analiză durează doar câteva ore până când îți va fi comunicată decizia de finanțare care, dacă este pozitivă, îți garantează viramentul banilor în cont cel târziu următoarea zi lucrătoare.

Avantajele unui împrumut cu buletinul

Pe lângă faptul că documentele necesare pentru un împrumut cu buletinul sunt copia cărții de identitate și un extras de cont, această formă de finanțare se deosebește de alte opțiuni pe care le ai la dispoziție prin simplitatea de accesare, rapiditatea de acordare și predictibilitate deplină pentru orice sumă alegi să împrumuți prin 12rate.

Procesul de aplicare pentru un credit cu buletinul

În doar câteva ore obții banii de care ai nevoie printr-un credit cu buletinul online. Urmează indicațiile de accesare, plasează cererea și așteaptă decizia de finanțare odată cu care se va realiza și viramentul bancar.

Pași simpli pentru a obține creditul tău

Iată cum poți obține un împrumut doar cu buletinul prin 12rate:

  • îți creezi cont pe platformă și accesezi pagina destinată creditelor cu buletinul;
  • selectezi suma dorită și perioada de rambursare;
  • completezi formularul cu datele solicitate și transmiți cererea spre aprobare;
  • în câteva ore vei primi un răspuns la solicitarea ta și banii îți vor fi virați în cont în scurt timp.

Ce trebuie să știi înainte de a aplica

Creditele obținute prin 12rate pot fi utilizate pentru a achita plăți restante, pentru a restitui datorii sau pentru a face achiziții pe care ți le dorești de mult. Poți aplica indiferent de modalitatea în care urmează să îi folosești, însă îți recomandăm să împrumuți responsabil doar atunci când ai cu adevărat nevoie ca să te bucuri din plin de beneficiile pe care ți le aduce această formă de finanțare.

De ce să alegi 12rate.ro pentru creditul tău cu buletinul?

În momentul în care decizi să accesezi un credit cu buletinul este important să fii informat cu privire la procedură și să apelezi la o instituție cu care împarți valori comune și în care ai încredere.

Procedură de aplicare clară și rapidă

Prin serviciul 12rate poți să intri în posesia sumei dorite în trei pași simpli. Alegi suma dorită, completezi formularul din pagina de produs și aștepți ca banii să îți fie virați în cont. Atât de simplu!

Suport clienți dedicat pentru îndrumare

În cazul în care ai nevoie de consultanță în alegerea serviciului potrivit pentru tine sau în parcurgerea procesului de aplicare pentru un împrumut cu buletinul, 12rate îți oferă acces nelimitat la serviciul gratuit de consultanță prin intermediul căruia un reprezentant al echipei îți va sta la dispoziție cu răspunsuri și recomandări la orice curiozitate.

Întrebări frecvente legate de creditul cu buletinul

Cât pot împrumuta doar cu buletinul?

12rate îți oferă posibilitatea să accesezi sume cuprinse între 500 și 10.000 de lei pe o perioadă de până la 12 luni cu rate fixe.

Cât de repede primesc banii după aprobare?

Din momentul în care ai primit decizia de finanțare mai durează doar câteva ore până viramentul va fi finalizat. Poți obține banii chiar în aceeași zi sau cel târziu următoarea zi lucrătoare, ceea ce înseamnă că împrumutul cu buletinul este o soluție ideală chiar și pentru urgențe.

Este posibil să rambursez creditul anticipat?

Unul dintre avantajele principale de care te bucuri atunci când împrumuți prin 12rate este că poți rambursa anticipat contravaloarea creditului oricând pe parcursul contractului, fără ca acest lucru să determine comisioane sau taxe suplimentare.