Accesează credite avantajoase pentru pensionari

Cum problemele financiare nu se opresc odată cu pensionarea, la fel nici soluțiile de finanțare nu ar trebui să devină indisponibile după atingerea acestui prag. Pentru că vrem să oferim șanse egale tuturor persoanelor care au nevoie de o sursă suplimentară de bani să o poată obține, fără impedimente, am dezvoltat un credit special pentru pensionari, care poate fi accesat la fel de simplu ca toate celelalte soluții de finanțare pe care le propunem.

10 zile fără dobândă,
începând cu a 11-a zi se plătește o dobândă de 1,2% pe zi
Suma finanțată: minim 200 LEI – maximum 5.000 LEI

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru o linie de credit, în valoare de 500 de lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 3.952,65%, dobânda totală 1.715,38 lei, respectiv 6 lei/zi, iar total de plată 2.215,38 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunând că suma a fost trasă și achitată de client în 12 luni.
Calculator Frame
LINIE DE CREDIT Alege suma de care ai nevoie
LEI
Alege data primei rambursări

Dacă se achită la data

Vei avea de rambursat LEI

Valoare DAE %

Dobândă lei

*La scadență poți achita doar dobânda! Detalii aici


Credite adaptate nevoilor pensionarilor

Nevoile personale nu țin cont de vârstă, drept urmare am conturat soluții de finanțare adecvate pensionarilor la care să aibă acces oricând, fără birocrație.

Caracteristicile creditului pentru pensionari

Creditele pentru pensionari sunt linii ce oferă acces instant la sume cuprinse între 500 și 10.000 lei pe o perioadă de până la 12 luni. Rambursarea se efectuează în rate lunare, cu dobândă zilnică fixă, de 0,75% din valoarea împrumutată, fără comisioane.

Beneficiile unui credit de nevoi personale pentru pensionari

Sumele obținute printr-un credit pentru pensionari online pot fi utilizate în orice scop dorit, fără limite sau justificări ale cheltuielilor. Poți accesa finanțarea cu un minim de documente, în aproximativ 24 de ore, de oriunde te-ai afla, fără să te deplasezi la instituție. Beneficiezi de înțelegere și flexibilitate la plata ratelor, transparență și promptitudine, în așa fel încât aceste soluții de finanțare să fie un real ajutor pentru oricine are nevoie de suplimentarea bugetului.

Procedura de aplicare pentru creditul de pensionari

Oricând, de oriunde te-ai afla, poți intra în posesia unui împrumut pentru pensionari, fără bătăi de cap. Ai banii în cont într-o singură zi și îți poți folosi imediat pentru orice nevoie sau urgență.

Cum să aplici pentru un credit de pensionari

Procedura poate fi efectuată în doar cinci minute de pe orice dispozitiv conectat la internet și vei avea nevoie de un cont de utilizator 12rate pe care îl vei putea utiliza și pentru împrumuturi ulterioare. Accesezi pagina destinată creditelor pentru pensionari, selectezi suma dorită și perioada de rambursare, după care completezi cererea de creditare cu datele personale solicitate. O transmiți spre analiză și aștepți aprobarea împrumutului care, de regulă, îți va fi comunicată în doar câteva ore. După obținerea acesteia viramentul va fi realizat automat în contul tău, în aceeași zi sau cel târziu următoarea zi lucrătoare.

Documentația necesară pentru pensionari

Pentru a accesa un împrumut pentru pensionari vei avea nevoie doar de o copie după cartea de identitate și un extras de cont al celui în care îți este virată pensia. Este indicat să folosești același cont și pentru încasarea împrumutului pentru a simplifica procedura de analiză a cererii și a crește șansele de aprobare.

Întrebări frecvente despre creditele pentru pensionari

Ce tipuri de credite sunt disponibile pentru pensionari?

Pensionarii pot accesa prin platforma 12rate credite adaptate nevoilor lor, indiferent de varsta.

Cum sunt calculate ratele de credit pentru pensionari?

Valoarea ratei lunare este raportul dintre suma împrumutată și perioada de rambursare, plus dobânda zilnică de 0,75% din valoarea totală. Astfel vei putea calcula în prealabil rata în funcție de nevoi și posibilități.

Este posibil să refinanțez un credit existent ca pensionar?

12rate oferă posibilitatea de refinanțare a creditelor curente pentru cei care își doresc suplimentarea sumei aprobate inițial sau recalcularea ratei lunare.