Credite fără acte - Soluții financiare simple și rapide

Dacă birocrația te-a ținut departe până acum de ideea de a accesa un împrumut ca soluție la nevoile tale financiare, 12rate a simplificat întreg procesul de aplicare pentru tine în așa fel încât să ai în permanență un ajutor financiar la care să poți apela în orice situație. Fără acte sau drumuri nenumărate la instituție, poți intra acum în posesia unui credit fara acte, de oriunde te-ai afla!

10 zile fără dobândă,
începând cu a 11-a zi se plătește o dobândă de 1,2% pe zi
Suma finanțată: minim 200 LEI – maximum 5.000 LEI

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru o linie de credit, în valoare de 500 de lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 3.952,65%, dobânda totală 1.715,38 lei, respectiv 6 lei/zi, iar total de plată 2.215,38 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunând că suma a fost trasă și achitată de client în 12 luni.
Calculator Frame
LINIE DE CREDIT Alege suma de care ai nevoie
LEI
Alege data primei rambursări

Dacă se achită la data

Vei avea de rambursat LEI

Valoare DAE %

Dobândă lei

*La scadență poți achita doar dobânda! Detalii aici


Cum să obții un credit fără acte

Pentru a oferi șanse egale tuturor celor care au nevoie urgentă de bani și să intre cât mai repede în posesia unui credit, cu 12rate am simplificat semnificativ procesul de aplicare. Tot ce trebuie să faci este să selectezi creditul dorit, suma și perioada de rambursare, iar mai apoi să completezi cererea care te așteaptă în pagina de produs. Obții un răspuns la doar câteva ore de la acest moment după ce ți-a fost procesată cererea și viramentul este pe cale să se realizeze.

Caracteristicile creditului fără acte

Prin 12rate poți accesa un credit cu sume cuprinse între 500 și 10.000 de lei, pe o perioadă de până la 12 luni. Cu dobândă fixă și fără comisioane ai parte de predictibilitate maximă la semnarea contractului și flexibilitate în plata ratelor, în așa fel încât să te raportezi la această soluție de finanțare ca la o formă de ajutor financiar necondiționat.

Beneficiile creditului fără adeverința de venit

Creditele fără acte sunt ușor de accesat, de către oricine are peste 18 ani, printr-un proces online foarte facil. Fără restricții de utilizare sau limite de retragere, poți folosi suma obținută în orice scop dorești, fără să fie nevoie să prezinți acte justificative. Poți apela la o astfel de soluție oricând ai nevoie, cu garanția unei aprobări rapide și lipsite de inconveniente.

Procesul nostru simplificat de creditare

Obții suma de care ai nevoie printr-un credit fără adeverință în doar trei pași cu garanția faptului că vei intra în posesia sumei dorite în aproximativ 24 de ore de la aplicare.

Obținerea unui împrumut online rapid fără acte

Iată ce trebuie să faci dacă îți dorești să descoperi pe cont propriu beneficiile aduse de un credit instant fără acte:

  • accesează pagina destinată împrumuturilor fără acte și selectează suma dorită;
  • completează cererea de finanțare cu datele solicitate și transmite-o spre analiză;
  • așteaptă decizia de finanțare și fii gata să retragi banii obținuți în doar câteva ore.

Credit instant fără așteptare și fără hârtii

Uită de teancurile de documente și drumurile între instituții atunci când apelezi la ajutor financiar. Cu 12rate este mai ușor ca niciodată să intri în posesia unui împrumut fără adeverință de venit adaptat nevoilor tale și pentru asta vei avea nevoie doar de buletin.

Detalii despre creditul fără acte la 12rate.ro

Cu doar câteva click-uri obții suma de care ai nevoie, cu minim de criterii de eligibilitate și un timp de așteptare foarte mic. Ai acces la sume variate, pe o perioadă de până la 12 luni, pe care să le poți folosi în orice scop dorești, fără limite.

Cât poți împrumuta fără acte și ce termeni se aplică

Cu ajutorul unui împrumut fără acte poți obține chiar azi sume cuprinse între 500 și 10.000 de lei, pe care să le rambursezi în maximum 12 luni de la semnarea contractului. Rata lunară se va calcula în funcție de aceste două aspecte încă dinainte să semnezi contractul în așa fel încât să te bucuri de predictibilitate și siguranță.

Condiții de eligibilitate pentru creditul fără adeverință

Sunt eligibile pentru a obține un credit fără acte toate persoanele de peste 18 ani care au o sursă stabilă de venit, oricare ar fi aceasta, în așa fel încât oricine să aibă șansa la o viață mai ușoară și mai liniștită, fără probleme financiare.

Întrebări frecvente legate de creditul fără acte

Este posibil un credit fără acte?

Prin serviciul 12rate poți accesa un credit doar cu o copie de buletin, fără alte documente doveditoare sau garanții.

Ce înseamnă un credit fără adeverință?

Un credit fără acte îți oferă posibilitatea să obții un împrumut fără să fie nevoie să oferi adeverință de venit la dosar. Asta înseamnă că oricine poate aplica, de oriunde s-ar afla!

Cum rambursez creditul fără acte?

Împrumuturile rapide fără acte respectă același principiu de rambursare ca toate celelalte forme de finanțare populare. Cu alte cuvinte, selectezi numărul de rate dorit, până la 12, pe care le vei achita lunar la o dată prestabilită.