Credit urgent - Imprumuta pana la 10000 RON acum!

Situațiile disperate nu cer întotdeauna măsuri disperate dacă ai alături un sprijin financiar de încredere pe care să te poți baza oricând la nevoie. Îți oferim posibilitatea să accesezi un credit urgent chiar azi pe care să îl folosești pentru a-ți soluționa orice problemă sau dorință curentă.

10 zile fără dobândă,
începând cu a 11-a zi se plătește o dobândă de 1,2% pe zi
Suma finanțată: minim 200 LEI – maximum 5.000 LEI

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru o linie de credit, în valoare de 500 de lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 3.952,65%, dobânda totală 1.715,38 lei, respectiv 6 lei/zi, iar total de plată 2.215,38 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunând că suma a fost trasă și achitată de client în 12 luni.
Calculator Frame
LINIE DE CREDIT Alege suma de care ai nevoie
LEI
Alege data primei rambursări

Dacă se achită la data

Vei avea de rambursat LEI

Valoare DAE %

Dobândă lei

*La scadență poți achita doar dobânda! Detalii aici


Obține creditul urgent de care ai nevoie astăzi

Fără termene lungi de așteptare și drumuri interminabile la instituție poți intra acum în posesia unui împrumut urgent online pe care să îl folosești în orice scop dorești, fără limite.

Procesul nostru de creditare

Prin 12rate este foarte simplu să obții bani împrumut urgent, fără birocrație și teancuri de documente. Ai la dispoziție sume cuprinse între 500 și 10.000 de lei pe o perioadă de până la 12 luni, pe care le accesezi cu doar câteva click-uri. Totul se desfășoară exclusiv online, de oriunde te-ai afla, iar banii îți sunt virați în contul indicat în aceeași zi.

Cum să aplici pentru un împrumut urgent în 2 minute

Tot ce ai de făcut dacă îți dorești să intri în posesia unui credit urgent prin 12rate este să îți creezi un cont de utilizator, să selectezi suma dorită și perioada de rambursare, iar apoi să completezi cererea de creditare cu datele solicitate, pe care o vei trimite spre analiză. Aprobarea creditului îți va fi comunicată în doar câteva ore și obții banii în cont chiar în aceeași zi.

Avantajele creditului urgent de la 12rate.ro

Ne dorim să îți oferim soluții cât mai adaptate nevoilor tale și de aceea am dezvoltat servicii de finanțare variate, rapide și ușor de accesat, sub forma creditelor urgente.

Flexibilitate și răspuns imediat pentru cererea ta de credit urgent

Durează doar cinci minute să completezi cererea de finanțare și câteva ore până primești un răspuns cu privire la solicitarea ta pentru a te asigura că intri în posesia banilor în aceeași zi pentru a soluționa cât mai rapid orice urgență.

Bani împrumut urgent – cum funcționează

Selectezi suma dorită și perioada contractuală, transmiți cererea spre aprobare, obții decizia de finanțare și intri imediat în posesia banilor. Acesta este procesul pe care trebuie să îl parcurgi ori de câte ori aplici la noi pentru bani de împrumut urgent doar cu buletinul. Simplu și rapid, fără stres sau bătăi de cap, obții bani oricând ai nevoie.

Criterii de eligibilitate pentru un credit urgent

Soluțiile de finanțare pe care ți le punem la dispoziție sunt servicii care se adresează tuturor celor care au nevoie de o sursă suplimentară de bani cât mai repede. Din acest considerent, am simplificat considerabil procedura de acordare, iar singurele criterii de eligibilitate pe care trebuie să le îndeplinești pentru a fi candidatul ideal sunt: vârsta de peste 18 ani și deținerea unei surse stabile de venit.

Ce trebuie să știi când ai nevoie de bani urgent azi

Un împrumut urgent 12rate este soluția ideală pentru situațiile delicate care necesită o rezolvare cât mai rapidă. Îți oferim servicii adaptate nevoilor tale pe care să te poți baza ori de câte ori ai nevoie, fără limite sau proceduri complicate. Cu toate acestea, este indicat să te împrumuți responsabil și să apelezi la serviciile noastre doar atunci când ai cu adevărat nevoie în așa fel încât să te bucuri cu adevărat de beneficiile asigurate de un credit urgent online în 2 minute.

Documentația minimă necesară pentru un împrumut urgent

Fără garanții, acte justificative, giranți și alte documente greu de obținut poți face rost chiar acum de banii de care ai nevoie pentru a-ți satisface nevoile urgente. Va trebui să pui la dispoziția echipei 12rate doar o copie de buletin și un extras de cont aferent lunii care s-a încheiat, cont corelat cu cardul de pe care se vor efectua toate tranzacțiile către și de la instituție.

Întrebări frecvente despre creditul urgent

Cât timp durează să primesc banii după aprobarea creditului urgent?

De îndată ce este finalizată verificarea identității și îți este comunicată aprobarea creditării, banii îți sunt virați în cont instant. Vei avea acces la suma solicitată imediat ce banca la care au cardul finalizează procesarea, ceea ce poate dura maxim câteva ore.

Există costuri suplimentare pentru un credit urgent?

Atunci când accesezi un împrumut urgent de la 12rate te bucuri de predictibilitate la semnarea contractului, ceea ce înseamnă un împrumut fără comisioane sau fluctuații ale ratelor.

Cum pot rambursa creditul urgent?

Creditele urgente obținute în 12rate se rambursează în rate lunare egale și fixe al căror număr îl alegi la semnarea contractului. Poți alege un contract pentru minimum patru luni și maximum 12 luni, cu posibilitatea de rambursare anticipată sau de refinanțare atunci când situația o cere.